Поділитись:

На Волині в січні надходження єдиного внеску перевищили минулорічні показники

Четвер, 11 лютого 2021, 10:02
На Волині в січні надходження єдиного внеску перевищили минулорічні показники

Волинські працедавці у січні 2021 року спрямували на соціальні потреби 370,9 мільйона гривень єдиного внеску. Це на 21,7 мільйона гривень більше проти січня 2020 року.

Тож, незважаючи на складні економічні умови через пандемію COVID-19, більшість волинських працедавців сумлінно виконують свої зобов’язання перед державою, – констатують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Разом з тим, у податковій службі краю застерігають представників бізнесу від використання неоформлених належним чином найманих працівників.

«Тіньова зайнятість – це завжди бюджетні втрати та свідоме позбавлення соціальних гарантій працівників, котрі погодилися зі статусом трудового нелегала, часто не розуміючи наслідків такого рішення. Тому звертаємося до представників підприємництва з вимогою дотримуватися соціальних гарантій в оплаті праці», – зазначає в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Ольга Ліщинська.

Посадовець підкреслила, що саме легальна робота – один з визначальних факторів соціальної стабільності в суспільстві, впевненості у спроможності держави виконувати свої зобов’язання перед громадянами та соціальних гарантій найманим працівникам.

Окремо зазначаємо, що починаючи з березня поточного року активізується робота комісій з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення при органах місцевого самоврядування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
09:09
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024