Поділитись:

Заступник Гунчика розповів, як отримав свою посаду

Четвер, 01 вересня 2016, 10:00
Заступник Гунчика розповів, як отримав свою посаду

Заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Сергій Кошарук розповів, що отримав свою посаду, завдяки вірі у нього Володимира Гунчика.

Про це він сказав в інтерв'ю діловому виданню Волині "Конкурент".

Посадовець переконаний, що ЗМІ не зовсім об'єктивно називають його покровителем нинішнього прем'єр-міністра України – Володимира Гройсмана.

"Володимира Борисовича я знаю досить давно. Коли він став віце-прем'єром та ініціював реформу децентралізації, мені пощастило від області бути в робочій групі, яка напрацьовувала зміни в податкове законодавство. Повертаючись до запитання, можу сказати, що робочі стосунки у нас були, але не такі, щоб можна було вважати, ніби моя посада пов'язана із якимись особистими контактами", – поділився політик.

Сергій Кошарук каже, що завдячує своїм нинішнім положенням Володимиру Гунчику.

"Потрібно завдячувати тому, що в мене повірив Володимир Петрович, який задекларував цілі та завдання, які він бачить у роботі адміністрації, а вони вже співпали із моїми цінностями. Тому я попросився в команду і сказав, чи готовий взяти на себе відповідальність за певну ділянку розвитку області", – резюмував заступник.

Надрукувати
мітки:
коментарів