Поділитись:

На Волині поліцейські допомогли тим, хто потрапив у скруту через негоду (фото)

Вівторок, 09 лютого 2021, 11:50

На Волині співробітники поліції прийшли на допомогу громадянам, які опинилися у скрутних умовах через негоду.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

За добу до поліції надійшли десятки прохань про допомогу у зв’язку з несприятливими погодними умовами. Поліцейські оперативно реагували на звернення та допомагали тим, хто опинився в сніговому полоні.  

Так, у понеділок, 8 лютого, у вечірній час на автодорозі М-07, неподалік села Вишнів, правоохоронці допомогли водію автобуса, в якого замерзло дизельне паливо у транспортному засобі. А у Княгининку поліцейські вивільнили вантажівку зі снігового полону, оскільки водій не зміг продовжувати рух через значний шар снігу та застряг.

Правоохоронці піклуються про безпеку громадян на автошляхах, тому співробітники групи реагування патрульної поліції організували посипання найбільш засніжених поворотів та горбків у Горохові. А поліцейські офіцери на територіях своїх громад сприяють своєчасному чищенню доріг.

Зранку у вівторок, 9 лютого, поліцейські офіцери Головненської територіальної громади в с. Згорани помітили матір з двома дітьми, які добиралися до навчального закладу через нерозчищену сільську дорогу. Поліцейські підвезли сімейство та допомогли дістатись школи безпечно. Матір та діти подякували охоронцям правопорядку за небайдужість та швидку допомогу. На прощання діти поділились, що вважали поліцейських поганими, а тепер вони не будуть боятися правоохоронців.

Зазначимо, що на території Волинської області з метою забезпечення ефективної роботи дорожньої снігоприбиральної техніки обмежено рух усіх транспортних засобів на автодорозі Т-18-02 Маюничі-Шклинь між смт Торчин та с. Шклинь, а також великовагових транспортних засобів на автодорогах Т-03-02 Піща-Козин між м. Володимир-Волинський і с. Павлівка та Т-03-05 Нововолинськ-Локачі між с. Павлівка і смт Локачі та Т-03-03 Луцьк-Дубно (в межах області).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів