Поділитись:

Винуватцю смертельної ДТП на Волині суд дав 2,5 роки умовно

Вівторок, 09 лютого 2021, 11:15
Винуватцю смертельної ДТП на Волині суд дав 2,5 роки умовно

Волинянина, який вантажівкою збив на смерть велосипедиста, визнали винним у вчиненні смертельної автопригоди та призначили покарання: 2,5роки позбавлення волі умовно. 

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Нагадаємо, автопригода трапилася 18 червня минулого року на вулиці Варшавській у Ковелі. Близько 11 години ранку 25-річний житель селища Любешів, керуючи вантажівкою DAF, збив велосипедиста, який рухався у попутному напрямку. Внаслідок автопригоди постраждалий загинув на місці.

За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 289 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Водієві повідомили про підозру у вчиненні інкримінованого злочину, кримінальне провадження з обвинувальним актом скерували до суду.

Ковельський міськрайонний суд, розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали кримінального провадження, визнав водія винним у вчиненні смертельної автопригоди та призначив підозрюваному покарання – два роки і шість місяців позбавлення волі умовно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів