Поділитись:

Муніципали покарали понад 70 водіїв, які приїхали на луцький автобазар (фото)

Вівторок, 09 лютого 2021, 10:40
Муніципали покарали понад 70 водіїв, які приїхали на луцький автобазар (фото)

Луцькі муніципали влаштували рейд вулицями, які межують з луцьким автобазаром, і виявили понад сім десятків порушників правил стоянки і паркування.

Відпрацювання відбулося у неділю, 7лютого, повідомили на сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради у фейсбуці.

Під час першого відпрацювання, яке мунвартівці анонсували минулого тижня, на вулицях: Єршова, Карбишева та Індустріальній, які межують з луцьким авторинком, інспектори з паркування винесли 71 повідомлення про притягнення до адмінвідповідальності за порушення правил дорожнього руху.

У пресслужбі муніципальної варти зауважили, що уникнути конфліктів з невдоволеними автовласниками не вдалося. Ситуація врегулювалася лише після підключення роти тактико-оперативного реагування (ТОР) патрульної поліції.

У мунварті нагадали:

  • порушення правил зупинки, стоянки – ч.1ст. 122 КУпАП – штраф 255 грн;
  • порушення правил зупинки стоянки, що створює перешкоду для інших учасників руху – ч.3 ст. 122 КУпАП – штраф 510 грн.

«Поважайте себе та інших учасників дорожнього руху! Робота біля авторинку буде продовжена», – запевнили у департаменті.

Муніципали покарали понад 70 водіїв, які приїхали на луцький автобазар (фото)Муніципали покарали понад 70 водіїв, які приїхали на луцький автобазар (фото)Муніципали покарали понад 70 водіїв, які приїхали на луцький автобазар (фото)Муніципали покарали понад 70 водіїв, які приїхали на луцький автобазар (фото)Муніципали покарали понад 70 водіїв, які приїхали на луцький автобазар (фото)Муніципали покарали понад 70 водіїв, які приїхали на луцький автобазар (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів