Поділитись:

Що зроблять із "майданчиком для п'яниць" на Лесі Українки

Четвер, 01 вересня 2016, 08:51
Що зроблять із

Власники літнього кафе на Лесі Українки розповіли, що хочуть зробити на місці, де часто збираються люди й розпивають алкоголь.

Договір оренди землі, укладений між Луцькрадою та громадянином Артемчуком Миколою Володимировичем припинили у зв'язку зі смертю власника ПП "Кий –Х". Про це розповіла представниця підприємства Мирослава Поліщук 31 серпня під час засідання сесії Луцькради.

Вона розповіла, що на місці, де розташований літній майданчик, зроблять кафе, готель чи хостел. Наразі жінка не сказала, що там буде, оскільки каже, що ще не вирішили.

Мирослава ПоліщукМирослава Поліщук

"Попередні власники розказували вам, що там збираються пити спиртні напої?" – поцікавився депутат Луцькради Олександр Козлюк.

Він додав, що це кафе "портить місто", а попередні власники зовсім не хотіли йти на контакт із міською радою. Новим власникам він порадив навести прядок на земельній ділянці.

Депутат Павло Данильчук сказав, що не буде голосувати, поки нові власники не презентують концепцію того, що хочуть зробити на місці кафе.

Луцький міський голова Микола Романюк порадив Мирославі Поліщук прийти й виступити перед депутатами з проектною пропозицією та розповісти, що там має бути і, зі слів мера, депутати може й підтримають.

Наразі ж на цій сесії депутати не погодили ПП "КИЙ-Х" дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на вулиці Лесі Українки, 19-а.

Надрукувати
мітки:
коментарів