Поділитись:

Волинські податківці консультують бізнес щодо РРО

Вівторок, 09 лютого 2021, 08:12
Волинські податківці консультують бізнес щодо РРО

Про порядок та практичні питання застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій представники підприємництва можуть дізнатися у Центрах обслуговування платників.

Фахівці податкової служби у ЦОПах забезпечують якісну консультаційну допомогу кожному, кого закон зобов’язує працювати з РРО, – повідомили в ГУДПС у Волинській області. 

Зокрема, у Центрі обслуговування платників при Луцькій ДПІ Головного управління ДПС у Волинській області представникам бізнесу демонструють тематичні відеоролики та пропонують ознайомитися з вимогами до застосування РРО на спеціальному тематичному стенді.

«На Волині кількість зареєстрованих програмних РРО наближається до тисячі. А це означає, що такий програмний продукт здобуває нових прихильників та активно використовується в господарській діяльності. Щиро дякуємо бізнесу за активну підтримку новітніх програмних рішень при проведенні готівкових розрахунків та запрошуємо решту волинських підприємців долучитися до використання програмних РРО у своїй діяльності», – зазначає заступник начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк.

Посадовець підкреслив, що у кожному з Центрів обслуговування платників представникам бізнесу допоможуть порадою щодо застосування касової техніки.

«Оскільки найбільша кількість підприємців здійснює діяльність в обласному центрі, саме Центр обслуговування Луцької ДПІ максимально унаочнив інформаційно-роз’яснювальні матеріали з тим, щоб кожен представник бізнесу мав змогу ознайомитися з можливостями та перевагами програмних РРО», – підсумував Сергій Кондратюк.

Нагадаємо, що Центри обслуговування платників працюють із відвідувачами з 8:00 до 17:00 у понеділок-четвер, а в п’ятницю з 8:00 до 15:45. Обідня перерва – з 12:00 до 12:45.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів