Поділитись:

"Кульок, тобі торба!": у луцькій бібліотеці провели екологічний майстерклас

Неділя, 07 лютого 2021, 22:21
«Кульок, тобі торба!»: у луцькій бібліотеці провели екологічний майстерклас

В обласній юнацькій бібліотеці провели екологічний майстерклас "Кульок, тобі торба!". 

Учасники розмальовували полотняні торбинки за допомогою візерунчастих штампів. До заходу долучились два десятки студентів і викладачів, - пише "Суспільне".

Учасники майстеркласу отримали вже готові полотняні торбинки жовтого кольору. З допомогою текстильних фарб та трафарету нанесли на торбинки персонаж гасло "Кульок, тобі торба!"

«Кульок, тобі торба!»: у луцькій бібліотеці провели екологічний майстерклас

"Це такий торбик-персонаж, який мені дуже сподобався. Цю торбинку я буду використовувати, ходити на пари з нею буду, щоб всі заздрили мені з якою торбинкою я ходжу, - розповіла студентка Вікторія Грабовська.

Відвідування майстер-класів під час навчання допомагає студентам глибше зрозуміти екологічні теми, - каже викладачка біології Надія Стецюк. Напередодні студенти також брали участь у бібліотечному квесті.

«Кульок, тобі торба!»: у луцькій бібліотеці провели екологічний майстерклас

"Поліетилен приблизно 100 років розкладається і забруднює наше довкілля, а це екологічно чисті не одноразові та стильні торбинки. Тому використання їх доречне і входить в моду, тому я рада, що я собі таку торбинку виготовила", - розповіла викладачка, яка прийшла на майстерклас разом зі студентами.

Розмальовували торбинки студенти у майстерні "Навчись", яка діє при бібліотеці. Екологічні та творчі майстеркласи у закладі організовують безоплатно. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів