Поділитись:

"Він перекрутив усе, але ми маємо відео": нові деталі бійки за парковку в Луцьку

Неділя, 07 лютого 2021, 12:00
«Він перекрутив усе, але ми маємо відео»: нові деталі бійки за парковку в Луцьку

Один із учасників бійки за парковку у Луцьку Станіслав Кот заперечив слова свого опонента Андрія, який заявив, що молодий чоловік був ініціатором конфлікту.

У п'ятницю, 5 лютого, ІА "Конкурент" опублікував інформацію про бійку за парковку у дворі на Соборності, 26а. Так, Станіслав повідомляв, що побився зі священиком, проте журналісти з'ясували, що з іншого боку був підприємець, якого звати Андрій. Наступного дня він зателефонував у редакцію та озвучив свою версію подій. Зокрема він повідомив, що саме Станіслав спровокував бійку, а він  "захищав свою честь та гідність". Детально з його коментарем можна ознайомитися тут.

Натомість Станіслав Кот заперечив слова пана Андрія та пообіцяв довести протилежне, показавши повне відео, яке було записано на відеореєстратор його автівки. Пряму мову чоловіка, яку він надіслав редакції, подаємо повністю:

Хочу прокоментувати вчорашню ситуацію, розкажу вам два моменти. Це був не отець Роман, ми з ним особисто зустрілися та поговорили. Я подивився на нього та зрозумів, що він не схожий на людину, яка була в конфлікті зі мною. Я щиро перепросив його, я визнаю, що обісрався, я маю яйця це сказати. Я пообіцяв, що запишу відео, де зізнаюся, що це був не він. Мені дуже соромно, я ще раз перепрошую. Це було не порядно. Я вчинив неправильно. 

Другий момент. Чоловік, який був, його звуть Андрій, дав коментар “Конкуренту”. Що я вам хочу сказати? Він перекрутив усе, що там відбувалося. Виявляється, що я перекрив йому дорогу, вийшов та плюнув у лице, а йому, мовляв, більше нічого не залишалося, окрім того, щоб оборонятися. Він не врахував одного факту: у нас у машині є відеореєстратор, там все записано від початку до кінця. У нас є все, ми можемо це викласти, там прекрасно все чути. 

В понеділок до нас у двір приїдуть ЗМІ і я буду контролювати, щоб не було сказано ніяких неправильних речей чи якихось неправдивих версій.
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів