Поділитись:

Депутат звинувачує чиновника Луцькради у розтрачанні бюджетних коштів

Середа, 31 серпня 2016, 16:28

Депутат-"радикал" Сергій Була каже, що на "Луцьктеплі" викидають ті труби, які можна було б ще використати.

Посадові особи, які мали б берегти бюджетні кошти, їх навпаки розтрачають. Про це заявив депутат Луцькради Сергій Була 31 серпня під час засідання сесії Луцькради. Він заявив, що труби тепломереж "Луцьктепла", які в ідеальному стані, списують.

"Ті особи, яких ми рекомендували звільнити, досі присутні, матеріали списуються, особливо труби, половина яких в ідеальному стані", – сказав Сергій Була.

Він додав, що хоче, аби міський голова дав розпорядження провести розслідування і з'ясувати, чому відповідальні особи не складали дефектні акти на списані труби

"Тут прозвучало звинувачення про злочин. Є начальник управління капітального будівництва. Прошу надати йому слово", – попросив депутатів луцький міський голова Микола Романюк.

Начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан сказав, що в бюджеті 2016 року було передбачено 3 мільйона гривень на реконструкцію теплових мереж. Управління замовило проет реконструкції, який виконувало "Луцьктепло". Проектом, який пройшов експертизу, передбачалась заміна труб на 360 метрів.

Леонід Карабан зауважив на початку своєї відповіді, що попередньо ізольована труба значно дорожча від металевої.

"Я звертався до "Луцьктепла" і розумію, що металеві труби – крок в минуле. Але "Луцьктепло" каже, що вони мають стільки проблем тепломереж, що їм важливіше не якість, а кількість", – сказав чиновник.

Микола Романюк зауважив, що його звинувачують в тому, що він нормальні труби викидає і розтрачає кошти.

"Я не можу сказати, чи нормальні труби, бо треба призначити експертизу і труби перевірити", – відповів Лонід Карабан.

Сергій Була сказав, що дорожче виходить класти не попередньо ізольовані труби, а класти звичайні металеві, які все одно прийдеться потім утеплювати.

Надрукувати
мітки:
коментарів
15 березня 2024
08:30
22 лютого 2024
21 лютого 2024
20 лютого 2024
14 лютого 2024
13 лютого 2024
05 лютого 2024
19 січня 2024