Поділитись:

В Україні створять веб-платформу для адміністративних послуг

Четвер, 04 лютого 2021, 05:00
В Україні створять веб-платформу для адміністративних послуг

Уряд підтримав рішення про створення в Україні національної вебплатформи центрів надання адміністративних послуг.

Про це пише "Суспільне".

Постанова передбачає створення і функціонування національної вебплатформи центрів надання адміністративних послуг, яка матиме посилання на відомості Реєстру адміністративних послуг, що містяться на порталі послуг "Дія".

"Ми завжди наголошували, що взаємодія з державою повинна проходити максимально комфортно для українців, зокрема й у сфері надання державних послуг. Для цього уряд підтримав створення цієї платформи", - написав прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Як зазначено у пояснювальній записці, платформа має сприяти зростанню рівня задоволеності суб'єктів звернення якістю адміністративних послуг та інших публічних послуг, які надаються в ЦНАП.

Зокрема, на національній вебплатформі центрів надання адміністративних послуг передбачається використання модуля дистанційного навчання (з можливістю створення в ньому електронного кабінету користувача), вітрини навчальних курсів, інтерактивної карти ЦНАП, форми надання зворотного зв'язку про роботу ЦНАП, здійснення попереднього запису суб'єктів звернення на прийом до працівників ЦНАП, а також розміщення різних інформаційних рубрик, посилання на відомості реєстру адмінпослуг.

Крім цього, ця платформа має допомогти працівникам ЦНАП в обміні досвідом та поширенні найкращих практик та процесу навчання. Також через вебплатформу можна буде створити попередній запис на прийом до працівників ЦНАП та побачити всі центри надання послуг на онлайн-карті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів