Поділитись:

На Волині зводять новий дитсадок

Середа, 31 серпня 2016, 08:57
На Волині зводять новий дитсадок

У Ратному триває масштабне будівництво дитсадка. Розрахований заклад на близько двох сотень діток.Нині зведено "коробку".

Йдеться про облаштування котельні і проведення внутрішніх робіт у холодну пору року, – повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Варто зазначити, що заклад більше ніж потрібний, бо на віть за умови його введення в експлуатацію дефіцит місць у системі довкілля не ліквідують, хоча й суттєво зменшать.

У 2015 році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку розпочато реалізацію проекту, яким і передбачено будівництво сучасного дошкільного закладу з впровадженням енергозберігаючих заходів, об'єктів підсобного та обслуговуючого призначення, а також мереж енергопостачання. Замовником будівельних робіт є відділ освіти Ратнівської райдержадміністрації, а генпідрядною організацією визначено ТзОВ "Луцьккомунбуд". На реалізацію проекту у 2015 році виділено 8 млн 640 тис. грн, зокрема 7 млн 776 тис. грн із Державного бюджету та 864 тис. грн із місцевого бюджету Ратнівської селищної ради. У поточному році виділено 450 тис. грн з бюджету Ратнівської селищної ради.

Відкриття дитсадка планують на початок вересня 2017 року.

Надрукувати
мітки:
коментарів