Поділитись:

У Луцьку 17-річний водій «копійки» спробував підкупити патрульних (фото)

Понеділок, 01 лютого 2021, 14:02
У Луцьку 17-річний водій «копійки» спробував підкупити патрульних (фото)

Фото ілюстративне

В обласному центрі Волині 17-річний водій «копійки» проїхав на червоний сигнал світлофора, а потім спробував підкупити правоохоронців.

Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Волинської області у фейсбуці.

У неділю, 31 січня, на вулиці Ковельській у Луцьку патрульні помітили, як автомобіль ВАЗ-2101 порушив проїхав регульоване перехрестя на «червоний». 

Інспектори зупинили автомобіль та перевіряли документи 17-річного водія. Той, аби уникнути відповідальності за порушення ПДР, поклав тисячу гривень у  свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції. 

Також на нього склали адміністративні матеріали за ч.2 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) та ч.2 ст.122 (Проїзд на заборонний сигнал світлофора та порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами) КУпАП.

Зауважимо, що відповідно до ч.1 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України карається штрафом від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

У Луцьку 17-річний водій «копійки» спробував підкупити патрульних (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів