Поділитись:

На Волині вчаться захищати суди від терористів і радикалів(фото)

Понеділок, 01 лютого 2021, 13:30
На Волині вчаться захищати суди від терористів і радикалів(фото)

Одночасно на базі двох судових установ Волині – Рожищенського районного та Любешівського районних судів відбулися спільні тактико-спеціальні навчання підрозділів  Служби судової охорони, УДСНС та Нацполіції Волині. 

Про це повідомили на телеграм-сторінці ТУ ССО у Волинській області.

Це перші об'єкти судової гілки влади Волині, де цьогоріч відбуваються спільні навчання. Згодом такі масштабні навчання із залученням правоохоронців, рятувальників, нацгвардійців проходитимуть в усіх судових установах Волині, які перебувають під охороною співробітників ТУ ССО.

Учасникам навчань були запропоновані умови, наближені до реальних, й нестандартні сценарії, розв’язання яких вимагає миттєвого прийняття рішень. Зокрема, захоплення заручників у судовій установі, виявлення та знешкодження вибухонебезпечних предметів, порушення громадського порядку біля будівлі судової установи та спроба радикально й агресивно налаштованих груп проникнути до суду – такі завдання з високим рівнем складності довелося розв’язувати співробітникам територіального управління Служби судової охорони у Волині.

На Волині вчаться захищати суди від терористів і радикалів(фото)На Волині вчаться захищати суди від терористів і радикалів(фото)На Волині вчаться захищати суди від терористів і радикалів(фото)На Волині вчаться захищати суди від терористів і радикалів(фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів