Поділитись:

Показали колоритну зиму у волинській глибинці (фото)

Субота, 30 січня 2021, 19:15
Показали колоритну зиму у волинській глибинці (фото)

Сніжна зима стала настільки рідкісною, що світлини зі сніговими заметами викликають замилування та ностальгію. 

Ці фото волинської глибинки продовжують підкорювати простори фейсбуку. 

Фотопідбірку з триденної подорожі затопленими і замерзлими лісами ріки Стохід опублікував у мережі користувач Сергій Палько.

На його фото – старі дерев'яні будинки, блакитні різьблені віконниці, призахідне сонце, ліси та водойми, вкриті густим шаром снігу. Фотопрогулянку селом Стобихва дивіться на світлинах Сергія. 

Показали колоритну зиму у волинській глибинці (фото)Показали колоритну зиму у волинській глибинці (фото)Показали колоритну зиму у волинській глибинці (фото)Показали колоритну зиму у волинській глибинці (фото)Показали колоритну зиму у волинській глибинці (фото)Показали колоритну зиму у волинській глибинці (фото)Показали колоритну зиму у волинській глибинці (фото)Показали колоритну зиму у волинській глибинці (фото)Показали колоритну зиму у волинській глибинці (фото)Показали колоритну зиму у волинській глибинці (фото)Показали колоритну зиму у волинській глибинці (фото)Показали колоритну зиму у волинській глибинці (фото)Показали колоритну зиму у волинській глибинці (фото)Показали колоритну зиму у волинській глибинці (фото)Показали колоритну зиму у волинській глибинці (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024