Поділитись:

«Смугастий носоріг» у «Промені» – унікальне місце для відпочинку сім‘ї*

П'ятниця, 29 січня 2021, 18:00
«Смугастий носоріг» у «Промені» – унікальне місце для відпочинку сім‘ї*

Дитячий розважальний комплекс «Смугастий носоріг», що розташований на 1-му поверсі Розважального центру "Промінь" – це унікальне місце для відпочинку усієї сім‘ї, адже об‘єднує в собі стільки цікавих розважальних зон та послуг. 

Якщо ви хочете разом із дитиною весело та з користю провести час, тоді поспішайте до нас у гості. Організуйте мінізмагання на ігрових апаратах і виграйте крутезні призи. Чи, можливо, вам більше до вподоби творчість? Тоді завітайте у нашу артстудію, де просто надзвичайна атмосфера та безліч майстер-класів на будь-який смак та в різних техніках. 

Зона крихіток – це взагалі особливе місце в Луцьку, де дуже комфортно маленьким діткам та батькам разом, адже цей простір безпечний та організований спеціально для найменших. Тут завжди чисто, безліч іграшок, лабіринт, каруселі, батут, казкові будиночки, наші маленькі гості надзвичайно люблять це місце.

Зовсім поруч – кафе «Чорничне», яке смачно нагодує і дорослих, і дітей! А які тут тістечка – мммм...

Є в ДК «Смугастий носоріг» і лабіринт для старших діток, які люблять активний відпочинок. Та особливої уваги заслуговують наші зони для проведення вечірок та днів народжень.

Ми отримуєму задоволення від роботи, тому що чуємо стільки гарних відгуків і щодня бачимо щасливі очі малят та їхніх батьків. І тому невпинно стараємося дивувати, придумуємо нові послуги та розваги.

«Смугастий носоріг» у «Промені» – унікальне місце для відпочинку сім‘ї*«Смугастий носоріг» у «Промені» – унікальне місце для відпочинку сім‘ї*«Смугастий носоріг» у «Промені» – унікальне місце для відпочинку сім‘ї*«Смугастий носоріг» у «Промені» – унікальне місце для відпочинку сім‘ї*«Смугастий носоріг» у «Промені» – унікальне місце для відпочинку сім‘ї*«Смугастий носоріг» у «Промені» – унікальне місце для відпочинку сім‘ї*«Смугастий носоріг» у «Промені» – унікальне місце для відпочинку сім‘ї*«Смугастий носоріг» у «Промені» – унікальне місце для відпочинку сім‘ї*«Смугастий носоріг» у «Промені» – унікальне місце для відпочинку сім‘ї*

Надрукувати
мітки:
коментарів