Поділитись:

Під Луцьком на АЗС сталась аварія з потерпілими (фото, відео)

Четвер, 28 січня 2021, 13:17
Під Луцьком на АЗС сталась аварія з потерпілими (фото, відео)

Неподалік від обласного центру Волині на АЗС сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій одна людина отримала травми середнього ступеня, а ще двоє учасників аварії отримали легкі травми.

Про це повідомило ІА «Волинські новини» з посиланням на очевидців.

Аварія сталася у четвер, 28 січня, близько 11:00 на АЗС у селі Рованці: легковик Audi зіткнувся з позашляховиком Hyundai. Внаслідок ДТП постраждали водій та пасажир «ауді» та водій «хьонде».

За словами 63-річного водія Audi, він їхав у сторону Луцька, а позашляховик повертав на заправку без увімкнених сигналів повороту. Водій легковика намагався уникнути зіткнення, але не зміг, і його авто врізалося у правий бік «корейця». Удар відкинув позашляховик у металеву огорожу.

В аварії постраждали троє людей: водій «Ауді» з дружиною та водій позашляховика. На місці працювали декілька «швидких» і патрульні поліцейські.

У центральній оперативно-диспетчерській службі КЗ «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» підтвердили, що у дорожньо-транспортній пригоді постраждало троє осіб. Після надання медичної допомоги на місці події двох госпіталізували до лікарні – водія «хьонде» та дружину водія «Ауді».

Відео опублікували на інстаграм-сторінці volynblog.

Під Луцьком на АЗС сталась аварія з потерпілими (фото, відео)Під Луцьком на АЗС сталась аварія з потерпілими (фото, відео)Під Луцьком на АЗС сталась аварія з потерпілими (фото, відео)Під Луцьком на АЗС сталась аварія з потерпілими (фото, відео)Під Луцьком на АЗС сталась аварія з потерпілими (фото, відео)Під Луцьком на АЗС сталась аварія з потерпілими (фото, відео)Під Луцьком на АЗС сталась аварія з потерпілими (фото, відео)Під Луцьком на АЗС сталась аварія з потерпілими (фото, відео)Під Луцьком на АЗС сталась аварія з потерпілими (фото, відео)Під Луцьком на АЗС сталась аварія з потерпілими (фото, відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів