Поділитись:

Чим відрізняються креми для обличчя*

Середа, 27 січня 2021, 16:23
Чим відрізняються креми для обличчя*

Крем для обличчя — основний косметичний засіб, призначений для догляду за шкірою. Нічний крем живить, регенерує та зволожує шкіру під час нічного відпочинку; денний крем готує шкіру як до ніжного, так і до стійкого макіяжу, а вибираючи та купуючи зволожуючий крем для обличчя в інтернет-магазині www.yves-rocher.ua, ви можете орієнтуватися на використання цього косметичного засобу для одного з типів шкіри, а також підшукати варіант для певного кольору обличчя чи віку.

Крем для жінок різного віку

Крем для обличчя 50+ оживляє та розгладжує, а також підтягує та зміцнює шкіру. До того ж він діє проти зморшок. Якщо ви шукаєте денну та нічну омолоджуючу косметику, зверніть увагу на популярні креми для обличчя, які борються з ознаками старіння шкіри. Омолоджуюча косметика призначена для жінок у віці від 50 до 80 років. Нічні креми можуть бути у формі концентратів, які стимулюють вироблення колагену. Вже після 40 років можна використовувати крем, що стимулює процеси відновлення шкіри, призначений для жінок 50+.

Крем для обличчя 30+ або 25+ меншою мірою запобігає появі зморшок і більше живить та регенерує шкіру. Ця дія характерна для натуральної косметики з оліями, яка зволожує і освітлює шкіру, а завдяки регулярному застосуванню зменшує почервоніння.

Багато кремів для підлітків та старших осіб призначені для молодих жінок, які борються з такими вадами, як вугрі та надмірне утворення шкірного жиру.

Денний крем для обличчя:

  • регулює роботу сальних залоз;
  • зменшує блиск шкіри;
  • зволожує.

Крем для певного типу шкіри

Якщо ви не впевнені, який саме ви маєте тип шкіри, найкращим рішенням буде дерматологічна або косметологічна консультація. Для сухої шкіри потрібен зволожуючий крем для обличчя, щоб запобігти неприємним відчуттям підтяжки шкіри. Креми з багатою консистенцією добре підходять як для сухої, так і для комбінованої шкіри. Світліші за кольором косметичні засоби призначені для жирної шкіри, яка потребує кремів, що швидко вбирають і нормалізують роботу сальних залоз. Деякі креми застосовують для всіх типів шкіри завдяки інтенсивному зволоженню та універсальній дії.

Крем з лікувальними властивостями

Різні проблеми зі шкірою вимагають різного підходу до лікування. Екологічний крем для обличчя спрацює в більшості випадків, оскільки не викликає алергії. Натуральний зволожуючий крем регенерує суху шкіру. Людям, які мають справу з дуже зневодненою шкірою, необхідно використовувати натуральний зволожуючий крем для обличчя на олійній основі.

Надрукувати
мітки:
коментарів