Поділитись:

На Волині рятувальники за пів дня звільнили із снігових заметів 24 авто

Вівторок, 26 січня 2021, 16:45
На Волині рятувальники за пів дня звільнили із снігових заметів 24 авто

Станом на 15:00 26 січня співробітники пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС у Волинській області здійснили 12 виїздів для надання допомоги водіям та пасажирам автотранспортних засобів, які потрапили у скрутне становище на автошляхах області.

Про це повідомили в ДСНС на Волині. 

Зокрема о 14:05 поблизу села Радомишель Луцького району рятувальники відбуксирували зі снігового замету автобус, який перевозив 40 людей на одне з підприємств та прямував до Луцька.

Водіям вантажних та легкових автомоблів, які опинилися у кюветах або заблокували рух на слизькому автошляху, рятувальники надавали допомогу на автодорогах Луцьк-Хрінники та  Луцьк-Любешів та Київ-Ягодин.

На Волині рятувальники за пів дня звільнили із снігових заметів 24 автоНа Волині рятувальники за пів дня звільнили із снігових заметів 24 авто

Загалом рятувальники вивільнили із снігових заметів 24 транспортних засоби: три автобуси, 4 вантажівки та 17 легкових автівок, надали допомогу 106 громадянам, 12 з яких –діти.  Для проведення аварійно-рятувальних робіт залучено 12 одиниць пожежно-рятувальної техніки, задіяні 42 співробітники підрозділів ДСНС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів