Поділитись:

«Смугастий носоріг» запрошує дорослих і дітей (фото)*

Понеділок, 25 січня 2021, 18:30
«Смугастий носоріг» запрошує дорослих і дітей (фото)*

У дитячому комплексі «Смугастий носоріг» є унікальне місце – мюзик-хол «Не кажи мамі». Тут організовують найкращі вечірки, дні народження, випускні та запальні дискотеки для класів з морем куль, конфетті та веселощів.

Найкращі помічники Смугастого невпинно придумують нові цікаві майстер-класи, анімаційні програми, конкурси та розваги для  улюблених гостей. Вони можуть організувати будь-яке свято, враховуючи всі  ваші побажання та інтереси.

Особливість комплексу полягає у великій базі авторських костюмів, декорацій, шоу-програм та майстер-класів.

«Ми подбали і про комфорт батьків – для їхнього ідеального відпочинку є затишні бенкетні зали у кафе "Чорничне" із моніторами, на яких вони можуть спостерігати за своїми дітками та насолодитися смачними та різноманітними стравами. А тим часом маленькі гості можуть безкоштовно розважатися в ігрових зонах, адже при святкуванні у мюзик-холі "Не кажи мамі" діє така приємна акція.

Ми точно знаємо, що потрібно дітям для ідеального щасливого свята, тому довірте його нам. Бронюйте своє щасливе свято за номером телефону: 066 755 07», – запевнили у ДК «Смугастий носоріг».

 

Надрукувати
мітки:
коментарів