Поділитись:

На Волинь сунуть снігопади, ймовірні проблеми на дорогах

П'ятниця, 22 січня 2021, 15:15
На Волинь сунуть снігопади, ймовірні проблеми на дорогах

Волинських автомобілістів закликали наступного тижня на декілька днів відмовитись, за можливості, від поїздок власним транспортом: очікують снігопади, товщина снігового покрову сягатиме понад 30 сантиметрів.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці «Служба автомобільних доріг у Волинській області».

«До уваги водіїв та інших користувачів доріг! З 25 січня очікується погіршення погодних умов! Наступного тижня, з 25 по 27 січня, прогнозується погіршення погодних умов на території Західної України. Не омине негода і Волинь: буде сніжно й вітряно, товщина снігового покрову сягатиме 25-32 см.

З метою недопущення аварійних ситуацій на автошляхах та з міркувань безпеки Служба автомобільних доріг у Волинській області закликає громадян при виникненні несприятливих погодних умов відмовитись, за можливості, від поїздок власним транспортом. Доцільність поїздок у таку негоду варто переглянути і перевізникам.

За наявності важливих і нагальних потреб, що змушують вирушати в дорогу, слід ретельно підготуватись до поїздки, бути максимально уважними і обережними, особливо у темний час доби, неухильно дотримуватись правил дорожнього руху та не створювати перешкод для роботи снігоприбиральної техніки», – йдеться у дописі.

У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення регіону телефонуйте в Службу автомобільних доріг у Волинській області, тел. (0332) 78 54 69.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів