Поділитись:

Для чого використовують біоприлиплювачі*

Середа, 20 січня 2021, 17:35
Для чого використовують біоприлиплювачі*

«БТУ-ЦЕНТР» – іменитий український виробник, який пропонує великий вибір біологічно активних препаратів для поліпшення вирощування сільськогосподарських культур. Високою популярністю на українському ринку користуються біоприлиплювачі даної марки, які дозволяють отримати більш якісний та здоровий врожай. Вся продукція «БТУ-ЦЕНТР» відповідає високим вимогам українських та європейських стандартів якості та безпеки, що підтверджується офіційними сертифікатами.

Механізм дії біопрепаратів

Біоприлиплювачі представляють собою спеціальну групу біологічних препаратів, головне призначення яких – поліпшити якість обробки сільськогосподарських культур та насіння інокулянтами, пестицидами, мінеральними добривами та іншими препаратами, що забезпечують захист рослин, а також утримати їх на поверхні. Після фіксації на насінні прилипачі сприяють утворенню плівки, яка покращує його захист та зберігає всередині вологу, при цьому забезпечує вільне надходження кисню.

Використання біоприлиплювачів від компанії «БТУ-ЦЕНТР» має ряд корисних властивостей:

  • закріплення біопрепаратів та інших засобів захисту і живлення на посадковому матеріалі сільськогосподарських культур, забезпечення їх тісного контакту з обробленими поверхнями;
  • утворення захисної еластичної плівки, що зберігає вологу без порушення природної оболонки насіння, забезпечує вільний фотосинтез та дихання;
  • підвищення ефективності дії ґрунтових гербіцидів навіть при несприятливих навколишніх умовах;
  • стабілізація дії препаратів (гербіциди, фунгіциди, інсектициди та ін.);
  • захист рослин від пересушування та сонячних опіків під час вегетації;
  • поліпшення засвоєння мікро- та макроелементів при позакореневих підживлюваннях.

Для чого використовують біоприлиплювачі*

Сфери та особливості застосування

Носії-прилиплювачі використовуються в різних цілях:

  • для спільного застосування з ґрунтовими гербіцидами;
  • передпосівної обробки насіння, цибулин, бульб;
  • обприскування рослин під час вегетації, щоб захистити їх та поліпшити живлення;
  • замочування кореневища саджанців та іншого посадкового матеріалу.

Біоприлиплювачі слід використовувати в уже готовому вигляді. Для цього спочатку слід приготувати розчин, змішавши прилипач з водою у співвідношенні 1:1 до отримання однорідної консистенції. Ретельно помішуючи, слід потроху додавати воду, поки не вийде необхідний для обробки об'єм.

З отриманого розчину готують бакову суміш разом з іншими препаратами (фунгіциди, гербіциди, інсектициди). Для початку в ємність розпилювача вносять хімічний протруйник, макро- та мікроелементи, потім додають розчин носія-прилиплювача, потім ретельно перемішують все та додають біопрепарати. Посадковий матеріал або рослини підчас вегетації обробляють за допомогою будь-якого стандартного обладнання.

Випуск та умови зберігання

Біоприлиплювачі являють собою комплект різних природних полісахаридів. Препарати випускаються в упаковках 1, 5 та 10 літрів. Зберігати носії-прилипачі слід в добре закритій заводській упаковці при температурі навколишнього середовища від 0 до +20 °С до 3 років з моменту виробництва.

Надрукувати
мітки:
коментарів