Поділитись:

На Волині горіли два будинки: вогонь знищив речі й покрівлю

Середа, 20 січня 2021, 09:52
На Волині горіли два будинки: вогонь знищив речі й покрівлю

19 січня підрозділи служби 101 управління ДСНС у Волинській області ліквідували 2 пожежі в житлових будинках та 4 пожежі, що виникли в господарських спорудах.

Про це повідомляє прресцентр ДСНС на Волині. 

Зокрема, рятувальники 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини м.Володимир-Волинський ліквідували пожежу в житловому будинку на вулиці Олійника. Повідомлення про лихо надійшло о 01:50. Осередок пожежі знаходився в одній з кімнат, через сильне задимлення вогнеборці працювали у складі ланки газодимозахисної служби в апаратах на стисненому повітрі та подали на гасіння 2 спеціальних водяних стволи. За 30 хвилин після прибуття пожежа була ліквідована, вогонь пошкодив речі в кімнаті та 2 м кв покрівлі.

О 20:00 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в с.Озденіж Рожищенського району – горів житловий будинок на вулиці Садовій. До місця події прибули рятувальники 3-ї ДПРЧ м.Рожище та вогнеборці місцевої пожежної команди с. Копачівка. Пожежу вдалось ліквідувати о 21:05, вогнем пошкоджено перекриття та покрівлю, одну з кімнат будинку.

Ймовірними причинами пожеж в обох випадках стало порушення правил монтажу печей опалення та димарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів