Поділитись:

Припинила пиячити: волинянка через суд повернула дітей, яких у неї забрали

Вівторок, 19 січня 2021, 16:32

фото ілюстративне 

Пані Віра звернулася до відділу «Старовижівське бюро правової допомоги» Ковельського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та розповіла, що через складні життєві обставини вона почала зловживати алкогольними напоями і не належним чином виконувати свої батьківські обов’язки.

Рішенням Старовижівського районного суду Волинської області від неї відібрано двох її малолітніх дітей без позбавлення батьківських прав та передано органу опіки і піклування Старовижівської районної державної адміністрації для подальшого їх влаштування. Це стало для матері переломним моментом в житті та змусило змінити свою поведінку в кращу сторону. Після пройденого лікування пані Віра перестала вживати алкогольні напої, покращила свої житлові умови, усвідомила усі свої помилки у вихованні дітей та дійсно прагнула піклуватися про них належним чином, – розповіли в регіональному центрі з надання БВПД.

Зібравши всі необхідні докази та обговоривши усі питання у даній справі, фахівчиня Старовижівського бюро правової допомоги Тетяна Штик підготувала позов до суду про повернення дітей, відібраних у матері без позбавлення батьківських прав.

Рішенням Старовижівського районного суду Волинської області позов задоволено в повному обсязі. Пані Вірі повернено її малолітніх дітей, які були відібрані у неї за рішенням суду без позбавлення батьківських прав.

"Найважливіше у даній категорії справ довести, що відпали причини, які перешкоджали належному вихованню дітей їх батьками. Для цього потрібно зібрати необхідні докази та в судовому засіданні довести обставини, на яких ґрунтуються позовні вимоги", – розповіла Тетяна Штик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів