Поділитись:

На Волині звільняють керівництво управління Держрибагентства

Понеділок, 29 серпня 2016, 11:57
На Волині звільняють керівництво управління Держрибагентства

Через створення рибоохоронного патруля у всіх регіонах України на Волині ліквідовують діюче територіальне управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів (терорганів рибоохорони) та звільняють його керівників.

Про це повідомили у прес-центрі Державного агентства рибного господарства України.

Відтак, Держрибагентство звернулося до Мінагрополітики щодо погодження звільнення начальників та заступників начальників у 14 територіальних управліннях рибоохорони, зокрема, у Волинській області.

"Конкурс на посади начальників територіальних управлінь рибоохоронного патруля буде оголошено вже на початку вересня, наразі закінчуємо останні бюрократичні процедури. Слідкуйте за новинами та оголошеннями на веб-сайті Держрибагентства", – повідомив керівник Держрибагентства Ярема Ковалів.

Нагадаємо, що створення рибоохоронного патруля на всій території України є складовою концепції реформування рибного господарства.

Відповідно до неї 30 вересня 2015 року КМУ було прийнято постанову № 894 "Питання функціонування територіальних органів Державного агентства рибного господарства", відповідно до якої розпочалася реформа органів рибоохорони: ліквідація діючих органів рибоохорони та створення нового органу "рибоохоронного патруля".

Рибні патрульні будуть набрані на основі відкритого конкурсу, пройдуть фахове навчання, курси підвищення кваліфікації у європейських експертів, а також будуть оснащені сучасною технікою.

Надрукувати
мітки:
коментарів