Поділитись:

За добу до пунктів обігріву попросилися майже 30 волинян

Субота, 16 січня 2021, 22:03

На Волині до пунктів обігріву за останню добу звернулося 27 осіб. Про це розповів Суспільному речник Держслужби з надзвичайних ситуацій в області Володимир Нестеров.

Нині в області діє 38 пунктів обігріву.

Напередодні 15 січня у Луцьку та Ковелі відкрили два мобільних пункти. В обласному центрі зігрітися можна у наметі за адресою Боженка, 34б, а в Ковелі пункт обігріву облаштували на вулиці Ветеранів, 2.

Найбільше людей прийшли зігрітися в Нововолинську – 18, у Луцьку і Луцькому районі – по 5, в Ковелі – 2 осіб. Зі слів Володимира Нестерова, в пунктах обігріву громадяни можуть не лише сховатися від морозу, а й випити гарячого чаю чи поїсти.

Як розповіла чергова синоптикиня Волинського гідрометеоцентру Світлана Дриганюк, у суботу та неділю в області прогнозують до 20 градусів морозу.

Нагадаємо, 15 січня на Волині оновили перелік пунктів обігріву. Основними вимогами для влаштування в пункті – бути тверезим. Також потрібні медичні довідки з туберкульозного і шкірвендиспансерів, якщо людина бажає зігрітись в стаціонарному пункті обігріву і лишитися там на ніч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів