Поділитись:

Лучанам нагадують: за гілля і будівельні відходи біля контейнерів – штраф (фото)

П'ятниця, 15 січня 2021, 12:50
Лучанам нагадують: за гілля і будівельні відходи біля контейнерів – штраф (фото)

Лучани дуже часто зносять видалене гілля до контейнерів для збору твердих побутових відходів, створюючи там звалища. 

Такі випадки лише за один день виявили інспектори відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста за адресами: вул. Кравчука, 10, 17, 19, Конякіна, 31, Січовій, 3а, просп. Відродження, 16 та б-р Дружби Народів, 11, – повідомляє департамент муніципальної варти Луцькради. 

Гілля не є побутовими відходами і повинно бути вивезене особами, які організовують чи здійснюють зрізання, у відведене місце. Територія біля контейнерів для ТПВ – це не місце для звалищ гілля, зілля, ремонтних, будівельних чи побутових відходів. 

Лучанам нагадують: за гілля і будівельні відходи біля контейнерів – штраф (фото)Лучанам нагадують: за гілля і будівельні відходи біля контейнерів – штраф (фото)Лучанам нагадують: за гілля і будівельні відходи біля контейнерів – штраф (фото)

При виявленні осіб, які порушують п.п.2.5.5.1.1 та 2.5.5.1.2 Правил благоустрою міста Луцька та здійснюють засмічення та влаштування звалищ, інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міської ради складають протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 152 КУпАП. Штраф за такі порушення складає від 340 до 1360 грн. громадянам, а якщо такі дії вчинено посадовою особою – від 850 до 1700 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів