Поділитись:

Головне у Луцьку за четвер, 14 січня

Четвер, 14 січня 2021, 21:00
Головне у Луцьку за четвер, 14 січня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» спеціально для наших читачів ще раз прогорнула стрічку новин і відібрала інформацію про найцікавіші та найважливіші події в Луцьку, про які ми писали у четвер, 14 січня.

Про те, що Міносвіти намагатиметься повернути школярів за парти

Державна служба якості освіти здійснить моніторинг діяльності закладів загальної середньої освіти, зокрема щодо якості освіти під час дистанційного навчання. Про це повідомив міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

«Ми будемо намагатися повернути дітей за парти, адже учні мають соціалізуватися та отримувати повний комплекс необхідних знань», – заявив, зокрема, він.

Більше інформації – за посиланням.

Про ДТП, які сталися на Волині через складні метеоумови

У селі Тертки Луцького району водій легкового автомобіля Volvo не  впорався з управлінням на слизькій дорозі і злетів у кювет. Подробиці – тут.

Поблизу села Борохів на трасі Рожище - Ківерці - Підубці сталася смертельна аварія: Alfa Romeo врізалась у придорожнє дерево, внаслідок чого авто злетіло у кювет. Водій загинув на місці аварії, одного із пасажирів, 28-річного мешканця Ківерець, госпіталізували до реанімації, іншому – надали медичну допомогу та відпустили додому. Більше інформації – тут.

Головне у Луцьку за четвер, 14 січня

У Жидичині таксі на великій швидкості виїхало на тротуар і врізалось у ворота приватного домогосподарства. Детальніше - тут.

Головне у Луцьку за четвер, 14 січня

У Рожищі сталася аварія на слизькій дорозі: за словами свідків, «рено» їхав по смузі зустрічного руху, його занесло на слизькій дорозі і він врізався в «опель». Більше – тут.

Головне у Луцьку за четвер, 14 січня

Про те, що «Луцькводоканал» постачатиме газ

З 20 січня 2021 року дочірнє підприємство «ЕВОДА ТРЕЙД» комунального підприємства «Луцькводоканал» готове постачати жителям Луцької територіальної громади природний газ дешевше, аніж «Волиньгаз Збут». 

Для того, щоб громадянам з 20 січня придбати дешевший газ, необхідно змінити постачальника блакитного палива. Треба прийти до консультантів в Муніципальний сервісний центр та пройти швидку та безкоштовну процедуру. Достатньо взяти лише паспорт.

Подробиці – у нашому матеріалі.

Про те, як у Луцьку діти «відривалися на повну», дочекавшись снігу

У Луцьку дітлахи дочекалися снігу і «відриваються на повну», ковзаючи хто на чому з гірок у різних районах міста. Фото щасливої малечі – за посиланням.

Про те, де на Волині учні змушені користуватися вуличними туалетами

З першого січня 2021 року в українських школах почали діяти нові санітарні правила. Серед основних вимог МОЗу – обов’язкова наявність внутрішніх туалетів в закладах освіти. Попри ці вимоги, у більше, ніж тридцяти закладах освіти, учні ходять справляти нужду на вулицю. Перелік таких шкіл – у нашому матеріалі «У дощ, сніг і морози: де на Волині учні ходять у туалет на вулицю».

Інші цікаві та важливі новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів