Поділитись:

Завтра на Волині – вибори

Субота, 27 серпня 2016, 16:15
Завтра на Волині – вибори

У неділю, 28 серпня, перші вибори місцевих голів та депутатів відбудуться у семи об'єднаних громадах.

Отже, на кінець літа в Україні буде вже 184 ОТГ, утворені з майже 900 міських сільських, селищних рад. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, – повідомляє прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

Він поінформував, що вибори пройдуть в Іллінецькій міській та Вапнярській селищній об'єднаних громадах Вінницької області, в Люблинецькій селищній об'єднаній громаді на Волині. У Запорізькій області місцевого голову та депутатів вперше обиратимуть у Долинській сільській об'єднаній громаді, а на Рівненщині перші вибори відбудуться у Мирогощанській, Локницькій та Козинській сільських об'єднаних громадах.

"Ці громади стали на шлях розвитку, взяли на себе відповідальність за майбутнє своїх територій, зробили впевнений крок до нової якості життя. Сподіваюсь, що найближчим часом до них приєднаються сусідні громади, щоб мати більше ресурсів і можливостей для розвитку. Крім того, розраховую на якнайшвидше прийняття парламентом законодавчого пакету з децентралізації, а також на сприяння ЦВК щодо невідкладного розгляду подань ОДА та призначення перших виборів в територіальних громадах, які прийняли рішення про об'єднання", — наголосив Геннадій Зубко.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЯКИМИ БУДУТЬ НАСЛІДКИ ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ НА ВОЛИНІ?

Надрукувати
мітки:
коментарів