Поділитись:

«Смугастий носоріг» пропонує розваги «на виїзд» (фото)*

Середа, 13 січня 2021, 18:40
«Смугастий носоріг» пропонує розваги «на виїзд» (фото)*

Дитячий розважальний  комплекс «Смугастий носоріг», що знаходиться на другому поверсі розважального центру «Промінь», пропонує під час каркнтину не сумувати, а замовляти різноманітні розваги «на виїзд»

«У дитячому розважальному комплексі "Смугастий носоріг" – незвично тихо та сумно:комплекс теж зачинений на період карантину, але зовсім скоро знову відкриє свої двері для улюблених гостей!

Найкращі помічники знають, як вам не вистачає наших розваг, тому пропонують цілий ряд пропозицій на виїзд! Ну який же День народження без Смугастого!

Ви можете замовити майстер-класи, яких в нас дуже багато: кулінарні для любителів солоденького, для юних художників – творчі, а ще дуже цікаві – з виготовлення слаймів чи бомбочок для ванни!

Також ми пропонуємо піньяти, декорації та святкове оформлення, послуги аніматорів та різноманітні святкові шоу-програми на будь-який смак! Будьте певні, Смугастий зможе врятувати ваш день народження від суму та наповнить його незабутніми враженнями!», – запевнили у ДРК.

За детальною інформацією телефонуйте за номером: +38 066 755 07 57.

«Смугастий носоріг» пропонує розваги «на виїзд» (фото)*«Смугастий носоріг» пропонує розваги «на виїзд» (фото)*«Смугастий носоріг» пропонує розваги «на виїзд» (фото)*«Смугастий носоріг» пропонує розваги «на виїзд» (фото)*«Смугастий носоріг» пропонує розваги «на виїзд» (фото)*«Смугастий носоріг» пропонує розваги «на виїзд» (фото)*«Смугастий носоріг» пропонує розваги «на виїзд» (фото)*«Смугастий носоріг» пропонує розваги «на виїзд» (фото)*«Смугастий носоріг» пропонує розваги «на виїзд» (фото)*«Смугастий носоріг» пропонує розваги «на виїзд» (фото)*«Смугастий носоріг» пропонує розваги «на виїзд» (фото)*

Надрукувати
мітки:
коментарів