Поділитись:

Підприємців у Луцьку закликали прибрати від снігу тротуари і встановити трапи

Середа, 13 січня 2021, 09:00
Підприємців у Луцьку закликали прибрати від снігу тротуари і встановити трапи

У зв'язку із очікуваною різкою зміною погодних умов, пониженням температури, утворенням ожеледиці та снігопадами муніципали нагадали, що підприємці зобов’язані подбати про регулярне прибирання тротуарів, пішохідних доріжок, входів до будівель і споруд від снігу та льоду. А також здійснювати посипання протиожеледними засобами прилеглих територій, своєчасно очищати дахи, водостічні труби, карнизи від льоду із забезпеченням заходів безпеки (встановленням огорож на тротуарах, пішохідних зонах і негайним прибиранням скинутого снігу та льоду).

Також департамент муніципальної варти Луцької міської ради нагадує усім суб’єктам підприємницької діяльності, підприємствам, установам, організаціям та громадянам щодо необхідності неухильного дотримання пункту 4.27 Правил благоустрою міста Луцька, а саме: встановлення заходів безпеки на сходах у вигляді дерев’яних та гумових трапів, килимків, використання протиожеледних засобів.

Інспекторами департаменту продовжується посилений контроль за дотримання суб'єктами господарювання п.4.27 Правил благоустрою міста Луцька та у разі виявлення фактів порушень, будуть видані приписи на їх термінове усунення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів