Поділитись:

«СВІДОМІ» ініціювали позачергову сесію Луцькради, аби вплинути на тарифну політику Зеленського

Вівторок, 12 січня 2021, 18:03
«СВІДОМІ» ініціювали позачергову сесію Луцькради, аби вплинути на тарифну політику Зеленського

Громадянський рух «СВІДОМІ» ініціював скликання позачергової сесії Луцької міської ради, щоб ухвалити звернення до центральної влади з метою переглянути політику у сфері енергетики та тарифів. 

Про це йдеться на фейсбук-сторінці «СВІДОМИХ».

«Нинішня ситуація щодо підвищення тарифів на електроенергію, газ та послуги розподілу природного газу обурює весь український народ. Непрофесійні дії центральних органів влади спричинили непрозоре та необґрунтоване зростання цін на енергоносії.

Усе це дестабілізує ситуацію в країні та потребує негайного втручання.Саме тому Громадянський Рух "СВІДОМІ" ініціював скликання позачергової сесії Луцької міської ради, щоб ухвалити звернення до центральної влади з метою переглянути політику у сфері енергетики та тарифів. Заручившись підтримкою депутатів фракції "Європейської Солідарності" та інших фракцій Луцької міської ради ми виносимо на розгляд ради проєкт рішення "Про звернення до Президента України, голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України щодо ситуації з підвищення тарифів на електроенергію, газ та послуги розподілу природного газу". 

Сьогодні в Україні зберігається важка епідеміологічна ситуація, спричинена вірусом СОVID-19, поглиблюється криза в економіці, збитків зазнають підприємці, зростає безробіття та падає рівень життя населення. Платоспроможність українських родин суттєво погіршилася, а ціни на електричну енергію та газ невпинно ростуть, разом з цим накопичуються борги населення.

Ми представляємо інтереси усіх мешканців Луцької міської територіальної громади та відстоюємо їхнє конституційне право на достатній життєвий рівень. Тарифи повинні бути економічно обґрунтованими та відповідати соціальній ситуації в країні!», – йдеться у дописі.

Голова міської ради Луцька Ігор Поліщук відреагував на це і вже пообіцяв провести позачергову сесію з цього приводу.

«В четвер на 10:00 скликаю позачергове засідання Луцької міської ради для розгляду та голосування проекту рішення про звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України та НКРЕП щодо недопущення підвищення тарифів для населення», – написав він на своїй сторінці у фейсбуці.

«СВІДОМІ» ініціювали позачергову сесію Луцькради, аби вплинути на тарифну політику Зеленського«СВІДОМІ» ініціювали позачергову сесію Луцькради, аби вплинути на тарифну політику Зеленського«СВІДОМІ» ініціювали позачергову сесію Луцькради, аби вплинути на тарифну політику Зеленського

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів