Поділитись:

Куди звертатися жителям Луцької тергромади, аби отримати субсидію

Вівторок, 12 січня 2021, 16:12
Куди звертатися жителям Луцької тергромади, аби отримати субсидію

Для призначення житлової субсидії треба подати до органу соціального захисту населення заяву про призначення та надання житлової субсидії у грошовій формі та декларацію про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії, за встановленими формами.

Про це повідомили в Луцькій міській раді. 

Мешканці Луцької міської територіальної громади щодо призначення житлової субсидії можуть звертатись із заявою та декларацією до департаменту соціальної політики Луцької міської ради (пр-т Волі, 4а), його філій (пр-т Соборності, 18, вул. Бенделіані, 7), департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» (вул. Лесі Українки, 35) особисто або поштою чи в електронній формі через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики. 

Для мешканців Прилуцького старостинського округу в селі Прилуцьке щочетверга з 8.30 до 17.30 організовано прийом документів на всі соціальні допомоги та послуги.

Розмір призначеної житлової субсидії на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива та скрапленого газу не буде враховуватись до середньомісячного сукупного доходу осіб, яким надаються державні допомоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів