Поділитись:

Відродження-Ветеранів-Писаревського: в Луцьку запрацював новий світлофор (фотофакт)

Вівторок, 12 січня 2021, 10:47
Відродження-Ветеранів-Писаревського: в Луцьку запрацював новий світлофор (фотофакт)

На проблемному перехресті в Луцьку запрацював світлофор. 

Регулятор руху на перехресті вулиць Ветеранів, Писаревського та проспекту Відродження працює другий день. Його встановили ще в грудні. 

Відродження-Ветеранів-Писаревського: в Луцьку запрацював новий світлофор (фотофакт)Відродження-Ветеранів-Писаревського: в Луцьку запрацював новий світлофор (фотофакт)Відродження-Ветеранів-Писаревського: в Луцьку запрацював новий світлофор (фотофакт)Відродження-Ветеранів-Писаревського: в Луцьку запрацював новий світлофор (фотофакт)Відродження-Ветеранів-Писаревського: в Луцьку запрацював новий світлофор (фотофакт)Відродження-Ветеранів-Писаревського: в Луцьку запрацював новий світлофор (фотофакт)Відродження-Ветеранів-Писаревського: в Луцьку запрацював новий світлофор (фотофакт)Відродження-Ветеранів-Писаревського: в Луцьку запрацював новий світлофор (фотофакт)Відродження-Ветеранів-Писаревського: в Луцьку запрацював новий світлофор (фотофакт)Відродження-Ветеранів-Писаревського: в Луцьку запрацював новий світлофор (фотофакт)

Окрім того, там з'явилися знаки про пішохідний перехід, проте розмітки ще немає. 

Відродження-Ветеранів-Писаревського: в Луцьку запрацював новий світлофор (фотофакт)Відродження-Ветеранів-Писаревського: в Луцьку запрацював новий світлофор (фотофакт)Відродження-Ветеранів-Писаревського: в Луцьку запрацював новий світлофор (фотофакт)

У майбутньому планують облаштувати нові світлофорні об‘єкти на перехресті вул. Львіська - вул. Потебні та перехресті вул. Конякіна - вул. Федорова. До слова, нещодавно новий світловор запрацював і на перехресті Львівської – Городецької і на вулиці Дубнівській

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів