Поділитись:

Погоня у Луцьку: водій на квадроциклі втікав від поліції

Понеділок, 11 січня 2021, 14:59
Погоня у Луцьку: водій на квадроциклі втікав від поліції

Ввечері 9 січня, патрулюючи по вулиці Володимирська, що у Луцьку, інспектори помітили квадроцикл, керманич якого здійснював рух без мотошолома. 

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині. 

Увімкнувши проблискові маячки та звукову сирену, патрульні зупиняли транспортний засіб, однак кермувальник це проігнорував та пришвидшив рух.

Після зупинки, як виявилося, чоловік не мав при собі жодних документів. У результаті на нього склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ч. 1 ст. 121 (Керування водієм транспортним засобом, що має несправності), ч. 5 ст.121 (Порушення правил користування мотошоломами), ч. 6 ст. 121 (Керування водієм транспортним засобом з неосвітленим номерним знаком), ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог розмітки), ч. 2 ст. 122 (Порушення правил проїзду перехресть), ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів), ст. 125 (Інші порушення правил дорожнього руху) КУпАП.

- бути не молодше 18 років; 
- мати медичний документ, що підтверджує проходження медкомісії і відсутність протипоказань до водіння таким автотранспортом; 
- пройти навчання; 
- успішно скласти іспит в територіальному сервісному центрі МВС України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів