Поділитись:

Депутати Луцькради мають погодити співпрацю з Прилуцьким

П'ятниця, 26 серпня 2016, 12:42

У Луцькраді планують створити робочу групу, яка розробить договір, за яким і буде відбуватись співпраця Луцька та села Прилуцьке.

Депутати Луцькради повинні дати згоду на співпрацю Луцька із селом Прилуцьке. Про це розповів 26 серпня на засіданні постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко.

"Є дві форми співпраці між територіальними громадами: об'єднання та співробітництво. У нас є величезна проблема з перспективою розвитку Луцька. Адже місто має рости і воно завжди росло включаючи в себе навколишні села", – сказав Сергій Григоренко.

Він навів приклад того, що Ковель, в якому проживає в три рази менше населення, має площу на третину більше. Серед десяти навколишніх сільрад, саме прилуцька погодилась співпрацювати.

"Коли ми були на зборах, то казали, що результатом нашої співпраці було об'єднання. Тому депутати мають дати згоду на співробітництво і уповноважити міського голову. Після того сформуємо комісію, яка напрацьовує текст договору, згідно з яким будемо співпрацювати з Прилуцьким", – пояснив Сергій Григоренко.

Депутати підтримали проект рішення.

Надрукувати
мітки:
коментарів