Поділитись:

Заміна тарифного плану: псевдооператор ошукав волинянку на 34 тисячі

Середа, 06 січня 2021, 16:01

Під приводом заміни тарифного плану мобільного оператора "Водафон" волинянку ошукали на майже 34 тисячі гривень.

Про це ІА "Конкурент" стало відомо з власних джерел.

4 січня 2021 року близько 12:30 год. до жительки села Княгининок зателефонувала невідома особа і назвалася представником мобільного оператора "Водафон".  Під приводом заміни тарифного плану мобільного оператора з кредитної банківської картки жінки списали 33 747,12 грн.

Постраждала звернулася в поліцію. 

В коментарі ІА "Конкурент" керівник Луцької місцевої прокуратури Василь Корнесюк сказав: аби не стати жертвою шахраїв, у жодному разі не можна нікому повідомляти свої персональні дані, реквізити своїх банківських рахунків, не виконувати дій на прохання "працівників банку".

"Справжні працівники банківських установ навіть у вихідні чи святкові дні не проводять жодних операцій у телефонному режимі. Якщо про проблеми з рахунком повідомляє телефоном "банківський працівник" чи "представник мобільного оператора" – потелефонуйте у банк чи до оператора та з'ясуйте ситуацію. Якщо ви загубили мобільний або сім-карта перестала працювати, відразу ж заблокуйте прив’язані до цього номеру телефону банківські картки. Лише ваша пильність та здоровий глузд убезпечать вас від шахрайських дій зловмисників", – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів