Поділитись:

Як у мовній школі Mandarin відбувалися святкові майстер-класи для дітей (фото)*

Вівторок, 05 січня 2021, 21:05
Як у мовній школі Mandarin відбувалися святкові майстер-класи для дітей (фото)*

У розважальному центрі «Промінь» 26 грудня відбувся майстер-клас від мовної школи Mandarin.

Юні учасники майстер-класу вивчали нові слова на різдвяно-новорічну тематику. Кожна дитина прикрасила три імбирних печива (у формі ялинки, сніговика), які отримала в подарунок по завершенні майстер-класу. Також усі учасники отримали в подарунок купон на майстер-клас (20 % знижки).

Майстер-клас організували у мінігрупах (4, 6, 8 дітей). У старшій групі були дітки віком 8 та 12 років. Інша група діток – віком 4-6 років.

Проводила майстер-клас Інна Кондрацька, викладачка CELTA, яка створює нові програми інтегрованих занять з англійської мови у форматі творчих майстер-класів.

Вже незабаром школа англійської мови Mandarin обіцяє здивувати новими тематичними майстер-класами і для дорослих, і для підлітків, і для дітей.

Школа часто організовує майстер-класи для дітей та speaking сlub для дорослих. За усіма подіями зручно слідкувати на сторінці школи в інстаграмі.

Усі деталі запитуйте за телефоном: 066 703 78 73

Mandarin language Club щиро бажає усім веселих свят! 

Як у мовній школі Mandarin відбувалися святкові майстер-класи для дітей (фото)*Як у мовній школі Mandarin відбувалися святкові майстер-класи для дітей (фото)*Як у мовній школі Mandarin відбувалися святкові майстер-класи для дітей (фото)*Як у мовній школі Mandarin відбувалися святкові майстер-класи для дітей (фото)*Як у мовній школі Mandarin відбувалися святкові майстер-класи для дітей (фото)*Як у мовній школі Mandarin відбувалися святкові майстер-класи для дітей (фото)*Як у мовній школі Mandarin відбувалися святкові майстер-класи для дітей (фото)*Як у мовній школі Mandarin відбувалися святкові майстер-класи для дітей (фото)*Як у мовній школі Mandarin відбувалися святкові майстер-класи для дітей (фото)*Як у мовній школі Mandarin відбувалися святкові майстер-класи для дітей (фото)*Як у мовній школі Mandarin відбувалися святкові майстер-класи для дітей (фото)*Як у мовній школі Mandarin відбувалися святкові майстер-класи для дітей (фото)*

Надрукувати
мітки:
коментарів