Поділитись:

Подача гарячої води у Луцьку все ще під загрозою

П'ятниця, 26 серпня 2016, 11:39
Подача гарячої води у Луцьку  все ще під загрозою

Наразі КП "Луцьктепло" боргує ПАТ "Волиньгаз" 16 мільйонів гривень.

Про це йшлося на засіданні антикризового енергетичного штабу області, – повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Як повідомив директор департаменту обліку газу ПАТ "Волиньгаз" Олег Вінцюк, загалом у цьому році проведено відключення газу 1 691 споживача на суму 3 млн грн.

Зокрема, у цьому місяці провели вже 269 відключень на суму 600 тис грн. Такі цифри Олег Вінцюк озвучив, інформуючи про стан розрахунків за розподіл природного газу серед населення.

Щодо розрахунків серед бюджетних установ та комунально-побутових і промислових підприємств, то вони на високому рівні і становлять 99,9 %.

Щодо проведення розрахунків теплопостачальних підприємств, які наразі надають гарячу воду, то з початку року за розподіл природного газу розрахунки становлять 69 %: нараховано 50,5 млн грн, оплачено – 34,8 млн грн.

"Найбільша заборгованість, звичайно, це державне підприємство "Луцьктепло". На сьогодні заборгованість становить майже 16 млн грн", – зазначив Олег Вінцюк.

Тож у зв'язку з цим, за словами директора департаменту обліку газу ПАТ "Волиньгаз", підприємству знову надали попередження про відключення газопостачання з 29 серпня у випадку непроведення розрахунків.

Надрукувати
мітки:
коментарів