Поділитись:

У ДРЦ «Смугастий носоріг» відгуляли новорічні ранки та вечірки (фото)*

Вівторок, 05 січня 2021, 18:16
У ДРЦ «Смугастий носоріг» відгуляли новорічні ранки та вечірки (фото)*

У дитячому розважальному комплексі «Смугастий носоріг» гучно та феєрично пролунали новорічні ранки та вечірки.

Насичена програма, яскраві декорації, запальні дискотеки, надзвичайно цікаві шоу дослідів та експериментів залишили незабутній слід в скарбничці спогадів маленьких та улюблених гостей ДРЦ.

«Найкращі помічники дуже стараються здивувати та зробити кожне свято особливим та із радістю запрошують на святкування днів народження татематичних вечірок! Ми пропонуємо широкий спектр послуг та пропозицій, складаємо програму святкування, можемо організувати оформлення та декор будь-якої складності та даруємо гарні знижки», – запевнили у ДРЦ «Смугастий носоріг».

Телефон: +38 066 755 07 57.

У ДРЦ «Смугастий носоріг» відгуляли новорічні ранки та вечірки (фото)*У ДРЦ «Смугастий носоріг» відгуляли новорічні ранки та вечірки (фото)*У ДРЦ «Смугастий носоріг» відгуляли новорічні ранки та вечірки (фото)*У ДРЦ «Смугастий носоріг» відгуляли новорічні ранки та вечірки (фото)*У ДРЦ «Смугастий носоріг» відгуляли новорічні ранки та вечірки (фото)*У ДРЦ «Смугастий носоріг» відгуляли новорічні ранки та вечірки (фото)*У ДРЦ «Смугастий носоріг» відгуляли новорічні ранки та вечірки (фото)*У ДРЦ «Смугастий носоріг» відгуляли новорічні ранки та вечірки (фото)*

Надрукувати
мітки:
коментарів