Поділитись:

Чоловік, який впав у Луцьку в 5-метровий котлован, знаходиться в реанімації

Понеділок, 04 січня 2021, 23:02
Чоловік, який впав у Луцьку в 5-метровий котлован, знаходиться в реанімації

Стан чоловіка, якого 4 січня рятувальники витягли з п’ятиметрового котловану – важкий. Зараз він у реанімації.

Про це розповіла Суспільному лікарка Луцької міської клінічної лікарні Юлія Лісовецька.

Медики кажуть, що на вигляд травмованому 30-35 років. Особу травмованого нині з'ясовують правоохоронці. До лікарні чоловіка привезла бригада швидкої.

"Загальний стан вкрай важкий, на момент огляду був без свідомості, тиск не можна було виміряти, він в стані загального переохолодження. Тіло холодне, покрите мармуровим відтінком. Температуру теж не вдалось виміряти на приймальному", – розповіла лікарка приймального відділення.

Котлован, у якому знайшли чоловіка, знаходиться на території гаражного кооперативу "Залізничник". Яму викопали ще в листопаді, кажуть місцеві.

Чоловіка, який знаходився у воді на дні котловану, побачили перехожі. Олександр Свередюк, один зі свідків, розповів, що до приїзду рятувальників травмований ще був при свідомості.

"Видно, що голова розбита, він піднявся і по пояс був у воді, стояв і дивився, холодно йому", – каже лучанин.

На поверхню травмованого дістали за допомогою медичних нош. На той момент чоловік вже був без свідомості, розповідає речниця волинських рятувальників Ірина Варварук. Як він потрапив у котлован і скільки пробув у воді – наразі невідомо.

Нині усі обставини з'ясовує поліція. Як розповіла речниця Ольга Бузулук, травмований, ймовірно – безхатько. Правоохоронці внесли відомості до реєстру досудових розслідувань, йдеться про порушення правил будівництва.

Деталі про стан травмованого і його особу – згодом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів