Поділитись:

Де у Луцьку відпочити у різдвяні вихідні (фото)*

Понеділок, 04 січня 2021, 18:15

У період новорічних та різдвяних свят набридає приймати гостей та ходити в гості, і тоді починаємо шукати альтернативу, тобто, зустрічі переносяться в різноманітні заклади.

Наше місто багате на заклади відпочинку, що пропонують смачну їжу і приємну атмосферу. Але просто сидіти за столиком та замовляти чергову піцу чи суші так нудно та не весело. Але в Луцьку таки є альтернатива. Можна поєднати активний відпочинок, смачну кухню і додати різноманіття своєму відпочинку.

У місті є заклад George`s Club, де одночасно працюють три зали, а саме – більярд, боулінг та ресторан-караоке. Тут знаходять собі місце різні люди, які насолоджуються відпочинком кожен на свій смак. Поціновувачі активного відпочинку йдуть в боулінг, кмітливі – в більярд, а творчі – в ресторан-караоке. Хоча такий поділ зовсім не потрібен, адже під час відпочинку завжди можна змінити заняття. Закінчивши гру в боулінг, можна піти на більярд або ж поспівати в караоке.

Якщо вам особливо пощастило, і саме зараз ви святкуєте день народження, то тут є можливість отримати знижку на гру в боулінг та більярд 30% в день народження та тиждень після нього, а в караоке 20% на все меню, якщо ви зробите попереднє замовлення банкету.

George’s Club – це територія вашого активного, кмітливого та творчого відпочинку.

Боулінг та більярд працюють щодня з 12:00. Доріжки для боулінгу бронюють за номером: 050 490 77 13.

Ресторан-караоке – щодня з 18:00. Щоб забронювати столик, телефонуйте: 050 490 77 14

George’s Club знаходиться в РЦ «Промінь» на третьому поверсі.

Надрукувати
мітки:
коментарів