Поділитись:

Волинських журналістів кличуть на тренінг щодо виборів в об'єднаних громадах

Четвер, 25 серпня 2016, 15:30
Волинських  журналістів кличуть на тренінг щодо виборів в об'єднаних громадах

У Луцьку для журналістів проведуть треніг на тему: "Особливості перших місцевих виборів в об'єднаних територіальних громадах в рамках реформи децентралізації в Україні".

Зустріч відбудеться 6 вересня у Луцьку. Триватиме з 10:30 до 14:00, – повідомляють організатори у Facebook.

Метою тренінгу є обговорення та вивчення особливостей подання ЗМІ інформації, яка стосується перших місцевих виборів, що проводяться в об'єднаних територіальних громадах в рамках реформи децентралізації в Україні.

Під час тренінгу розглядатимуть такі питання:
- особливості децентралізації влади в Україні та державна інформаційна політика щодо реформування місцевого самоврядування;
- перші вибори в об'єднаних територіальних громадах та роль ЗМІ у виборчому процесі;
- повноваження рад та голів рад об'єднаних територіальних громад, старост, роль і вплив громади на прийняття рішень.

До участі у відборі учасників тренінгу запрошують журналістів, які працюють у засобах масової інформації, інформаційних агенціях та інтернет-ЗМІ всіх рівнів (обласного, районного, міського/сільського), а також усіх форм власності: приватної, державної, муніципальної.

Організатор тренінгу забезпечує учасників харчуванням під час проведення заходу, а також у разі потреби відшкодовує транспортні витрати, пов'язані з проїздом до Луцька та у зворотному напрямку.

Для того, аби взяти участь у тренінгу, потрібно заповнити форму до 31 серпня.

Для додаткової інформації пишіть та телефонуйте регіональним організаторам тренінгу: Михайло Наход (067 332-64-14, [email protected]), Катерина Шарпата (098 278-82-90, [email protected]).

Захід є одним із низки регіональних тренінгів, які відбудуться у різних містах України. Заходи організовано КП ОБСЄ в Україні в рамках проекту "Розбудова спроможності в проведенні навчання у виборчому процесі та підвищення обізнаності виборців", який реалізується у співпраці з Центральною виборчою комісією (ЦВК).

Надрукувати
мітки:
коментарів