Поділитись:

Сертифікати, магніти: відомі волиняни розповіли, які не люблять подарунки

Четвер, 31 грудня 2020, 09:05
Сертифікати, магніти: відомі волиняни розповіли, які не люблять подарунки

Усі в очікуванні новорічного дива, казки, подарунків. Хтось із нас любить отримувати подарунки, а комусь більше все ж подобається їх дарувати. З наближенням свят ми намагаємося зробити приємне нашим рідним, коханим та близьким. Для когось навіть втілюємо мрії у реальність. І ось він наближається – довгоочікуванний Новий рік. Дихає в потилиці, наступає на п'яти.
А от як відомі волиняни обирають подарунки та скільки грошей на це готові витратити, дізнавалося ІА "Конкурент". Журналісти поставили чотири запитання: 
1. Як ви обираєте подарунки рідним на новорічні свята та скільки часу і грошей вам зазвичай  на це потрібно?
2. Який подарунок ви  не хотіли б отримати?
3. Що робите з подарунками, які вам не знадобилися?
4. Більше любите дарувати чи отримувати?

 

Директорка міжнародного літературного фестивалю "Фронтера" Елла Яцута:

Сертифікати, магніти: відомі волиняни розповіли, які не люблять подарунки
1. Це перший рік, коли я щиро і серйозно задумалась над вибором подарунків. Зазвичай дарувала гроші або щось куплене нашвидкуруч. 2020 став переломним роком зокрема і в розумінні важливості часу, проведеного з рідними і друзями, і приділеної їм уваги. Саме цьогоріч захотілося виявити любов через подарунки. Це спроба дізнатися, чи вгадаєш ти дрібні смішні бажання людей поруч себе. 
Подарунки не повинні бути дорогими, але осіб, яким дарую багато: тут і друзі, і батьки, і племінники. Тому тисяч 2-3 потрібно мати. 
2. Терпіти не можу непотрібних речей, які захаращують квартиру (статуетки, рамки, магнітики etc). 
3. Вони десь самі діваються: губляться, передаровуються (найчастіше у форматі діалогу «о, яка прикольна штука! – Подобається? То бери»). Але вже давно не траплялися такі подарунки. Можливо, друзі і сім’я дуже добре мене знають або я часто розповідаю, щоб хотіла мати для повного щастя.
4. Однозначно дарувати. Коли ти бачиш щасливу усмішку людини, яка отримала бажану річ, – це круте відчуття.
 

Депутат Луцької районної ради від Громадянського Руху "СВІДОМІ" Євгеній Мікоян:

Сертифікати, магніти: відомі волиняни розповіли, які не люблять подарунки
1. Є така риса, що подарунки починаю шукати в останній момент. Хоча, якщо точно знаю, що потрібно людині, то придбаю презент наперед. Сума залежить від події та стосунків з людиною.
2. Немає нічого поганого в тому, якщо людина не знає, що конкретно вам потрібно і дарує, наприклад, сертифікати чи приємні дрібниці. Але не подобається, коли людина дарує щось непотрібне, опираючись виключно на власні інтереси.
3. Рідко таке буває. Знову ж таки, все залежить від підходу. Якщо подарунок був щирий, то залишу, як згадку. 
4. Всі люблять отримувати подарунки, але не потрібно забувати і про взаємність. Для мене ці процеси рівноцінні.
 

Підприємець Павло Цапюк:

Сертифікати, магніти: відомі волиняни розповіли, які не люблять подарунки
1. Ситуативно. Не вмію обирати спеціально, швидше за все, як щось трапиться оригінальне і цікаве, відразу і купую. Суми абсолютно різні, при виборі подарунка – не головне. 
2. Взагалі не особливо перебірливий. І пара шкарпеток, подарована з любов’ю, то мегаприємно. Прийму все.
3. Таких немає.
4. Дарувати більше довподоби.
 

Начальник управління патрульної поліції у Волинській обюласті Андрій Крутень: 

Сертифікати, магніти: відомі волиняни розповіли, які не люблять подарунки
1.Подарунки обираю зазвичай за попередньою інформацією, котру дізнався напередодні, тому часу не так і багато йде на купівлю. Подарунки не є надто цінними, а зазвичай є «необхідними». Бюджет близько 5 тисяч гривень.
2. Грошовий сертифікат. Подарунки повинні бути від душі.
3. Таких подарунків ще не було)
4. Більше люблю дарувати.
Сімейна лікарка Луцького центру первинної медичної допомоги №1 Оксана Коноваленко:

Сертифікати, магніти: відомі волиняни розповіли, які не люблять подарунки
1. Буває по-різному. Зазвичай обдумаю, що подарувати, а інколи купую спонтанно, якщо щось сподобається. У дітей завжди наперед обережно розпитую, щоб вони хотіли отримати. Намагаюсь дарувати щось потрібне, але щоб подарунок приніс задоволення. Гроші витрачаю в межах розумного.
2. Ніколи про це не думала. Мені завжди приємно, коли щось дарують, тому і не маю не потрібних подарунків.
3. Я дуже люблю дарувати. Особливо коли бачиш, що це подобається рідним, друзям, колегам - це неймовірне задоволення бачити щасливі очі людей, яких ти любиш.

Туристичний менеджер Катерина Павлова:

Сертифікати, магніти: відомі волиняни розповіли, які не люблять подарунки
1. Подарунки, чесно кажучи, обираю майже протягом всього року. З найближчими завжди обмінюємося презентами за попереднім обговоренням. 
Люблю і отримувати, і дарувати потрібні, практичні та бажані речі. Вартість подарунків достатньо різна, головне, все-таки індивідуальний підхід та практичність. І обов`язково докласти частинку себе та дарувати усе з найтеплішими емоціями.
2. Не хочу отримати непотрібну річ, з якою не знатиму що робити. Я не з тих людей, хто обожнює сюрпризи. Краще отримати озвучений або обговорений раніше подарунок, але несподівано.
3. Не пригадаю зараз таких подарунків. Усьому можна знайти призначення. Звісно, я не викидаю і не передаровую не зовсім потрібні речі. Вони чекають свого часу та призначення і обов`язково його знаходять.
4. Люблю і дарувати, і отримувати подарунки. Однак, все ж більше приємних емоцій, коли хтось щиро радіє Твоєму подарунку. То ж даруйте з радістю та легко отримуйте презенти. Це чудові спогади та емоції, які потрібні усім нам.

ЧИТАТЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів