У Луцьку просять повернути схему проїзду кільця біля «Променя» (петиція)

Субота, 26 грудня 2020, 18:11

Лучанка просять повернути дорожню розмітку та забрати нові дорожні знаки на кільці біля ТЦ "Промінь".

Петицію зареєструвала на сайті Єдиної системи місцевих петицій Ірина Кашуба.

Стверджує, що на сьогодні затор в напрямку руху від центру до ТРЦ "Промінь" розпочинається від ТЦ "Буратіно", оскільки відповідно до дорожньої розмітки заїхати на кільце можливо лише з крайнього лівого положення, а раніше можливо було їхати у дві смуги, що значно розвантажувало дорожній трафік міста.

Окрім цього, також закликають провести ревізію та огляд пішохідних нерегульованих переходів та дорожніх знаків і внести відповідні корективи - перенести, забрати і т.д. Оскільки, на думку автора петиції, досить багато таких, які створюють аварійну ситуацію.

"Зокрема, для прикладу приводжу пішохідний перехід по вулиці Задворецькій, який облаштовано відразу за сміттєвим баком під накриттям і коли авто рухається у напрямку руху до вулиць Устилузька та Рівненська, то пішохода за конструкцією сміттєвого баку не видно взагалі, поки він не вийде на половину смуги руху. Також для прикладу - некоректний дорожній знак (повернений в невірну сторону) по вулиці Конякіна, 33 (фото додаю)", - йдеться у петиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: