Поділитись:

«47-й знову в строю!»: до Луцька повернувся відремонтований МіГ-29 (фото)

Середа, 23 грудня 2020, 13:45
«47-й знову в строю!»: до Луцька повернувся відремонтований МіГ-29 (фото)

На луцький військовий аеродром повернувся для подальшого несення служби відремонтований у Львові легкий фронтовий винищувач МіГ-29.

Про це йдеться у дописі на сторінці «Організація Волинських Авіалюбителів "ОВАЛ"/Луцький Аероклуб "Крила Волині"» у фейсбуці.

«В якості новорічного подарунка для наших рідних Севастопольсько-Волинських соколів зі складу 204-ї Севастопольська БрТА ім. Покришкіна, яка дислокується на Луцькому військовому аеродромі, працівники ППО ДП Львівський державний авіаційно-ремонтний завод (ЛДАРЗ) своїми дбайливими руками повністю відремонтували легкий фронтовий винищувач МіГ-29 з бортовим номером "47" зі складу даної бригади, який отримав суттєві механічні пошкодження під час аварії, яка трапилась на аеродромі Мелітополь у Запорізькій області 10-го квітня цього року», – написали волинські авіалюбителі.

У понеділок, 21 грудня, близько 14:00 льотчик зі складу 204-ї Севастопольська БрТА ім. Покришкіна перегнав крилатого красеня із заводського аеродрому Скнилів (Львів) на Луцький військовий аеродром.

Фото передпольотної підготовки винищувача опублікували на сайті УкрОборонПрому.

«47-й знову в строю!»: до Луцька повернувся відремонтований МіГ-29 (фото)«47-й знову в строю!»: до Луцька повернувся відремонтований МіГ-29 (фото)«47-й знову в строю!»: до Луцька повернувся відремонтований МіГ-29 (фото)«47-й знову в строю!»: до Луцька повернувся відремонтований МіГ-29 (фото)«47-й знову в строю!»: до Луцька повернувся відремонтований МіГ-29 (фото)«47-й знову в строю!»: до Луцька повернувся відремонтований МіГ-29 (фото)«47-й знову в строю!»: до Луцька повернувся відремонтований МіГ-29 (фото)«47-й знову в строю!»: до Луцька повернувся відремонтований МіГ-29 (фото)«47-й знову в строю!»: до Луцька повернувся відремонтований МіГ-29 (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів