Поділитись:

У Луцьку рятувальники, медики і газовики провели спільні навчання (фото)

Середа, 23 грудня 2020, 12:15
У Луцьку рятувальники, медики і газовики провели спільні навчання (фото)

Внаслідок порушення правил пожежної безпеки у газовій котельні на підприємстві «Кромберг енд Шуберт Україна» у Луцьку стався вибух, що призвело до пожежі,  – такою була легенда навчань, у яких взяли участь пожежно-рятувальні підрозділи обласного центру Волині, медики та газовики.

Про це повідомили на сайті Управління ДСНС України у Волинській області.

У вівторок, 22 грудня, на базі підприємства «Кромберг енд Шуберт Україна» у Луцьку відбулись тактико-спеціальні навчання. Участь у навчаннях взяли рятувальники  1-ї та 2-ї Державних пожежно-рятувальних підрозділів обласного центру.

Ще до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів адміністрація провела оповіщення персоналу про умовну небезпеку та розпочала евакуацію людей з виробничого корпусу. Крім того, працівники пожежної дружини підприємства за допомогою порошкових вогнегасників та пожежних кран-комплектів розпочали гасіння пожежі.

На ліквідацію імітованої пожежі першими прибули рятувальники найближче розташованого підрозділу – 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька. Після розвідки вони підтвердили підвищений номер виклику, за яким до місця події направлено рятувальників ще одного луцького підрозділу.

Співробітники підрозділів ДСНС здійснили оперативне розгортання ланок газодимозахисної служби, провели гасіння пожежі та евакуацію умовного потерпілого. Крім того, до навчань долучилися медики та газовики.

Загалом у навчаннях взяли участь 16 вогнеборців, діяли 4 пожежно-рятувальних автомобілі.

Підбиваючи підсумки навчань, учасники детально розглянули та проаналізували усі етапи, оскільки ліквідація пожеж на об’єктах промисловості вимагає максимально оперативних та злагоджених дій.

У Луцьку рятувальники, медики і газовики провели спільні навчання (фото)У Луцьку рятувальники, медики і газовики провели спільні навчання (фото)У Луцьку рятувальники, медики і газовики провели спільні навчання (фото)У Луцьку рятувальники, медики і газовики провели спільні навчання (фото)У Луцьку рятувальники, медики і газовики провели спільні навчання (фото)У Луцьку рятувальники, медики і газовики провели спільні навчання (фото)У Луцьку рятувальники, медики і газовики провели спільні навчання (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів