Поділитись:

У Луцьку влаштували новорічне свято для дітей пільгових категорій (фото)

Вівторок, 22 грудня 2020, 17:25
У Луцьку влаштували новорічне свято для дітей пільгових категорій (фото)

У Палаці культури міста Луцька відбулось міське новорічне свято для дітей пільгових категорій.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

У святковому залі зібрались школярі з різних навчальних закладів міста. Такі заходи традиційно відбуваються у нашому місті, основна їхня мета – турбота про дітей, які потребують особливої уваги.
 
Привітати юних лучан та переглянути разом із ними казкову виставу прийшли заступник міського голови Ірина Чебелюк та начальник управління освіти міськради Зіновія Лещенко.

«Дорогі діти, бажаю вам, аби ви довго-довго вірили у казку. Нехай святий Миколай допомагає у всіх ваших справах та починаннях. Здійснення мрій, успіхів творчих та навчальних, радості, добра, любові та щастя!», – побажала під час виступу Ірина Чебелюк.

На сцені Палацу культури оживали казкові герої та новорічно-різдвяні персонажі.

210 дітей отримали солодкі подарунки та символічну листівку від міського голови.

У Луцьку влаштували новорічне свято для дітей пільгових категорій (фото)У Луцьку влаштували новорічне свято для дітей пільгових категорій (фото)У Луцьку влаштували новорічне свято для дітей пільгових категорій (фото)У Луцьку влаштували новорічне свято для дітей пільгових категорій (фото)У Луцьку влаштували новорічне свято для дітей пільгових категорій (фото)У Луцьку влаштували новорічне свято для дітей пільгових категорій (фото)У Луцьку влаштували новорічне свято для дітей пільгових категорій (фото)У Луцьку влаштували новорічне свято для дітей пільгових категорій (фото)У Луцьку влаштували новорічне свято для дітей пільгових категорій (фото)У Луцьку влаштували новорічне свято для дітей пільгових категорій (фото)У Луцьку влаштували новорічне свято для дітей пільгових категорій (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів