Поділитись:

З озера Люцимер витягли пів кілометра риболовецьких сіток (фото)

Понеділок, 21 грудня 2020, 18:12

18 та 19 грудня 2020 року державні інспектори рибоохоронного патруля здійснили рейд водоймами Шацького та Любомльського районів.

Про це повідомляє пресслужба Волинського рибоохоронного патруля

18 грудня під час обстеження озера Велике Згоранське, яке розташоване поблизу с. Згорани Любомльського району, порушень рибальства на водоймі не зафіксували.

Пізніше під час рейду на оз. Люцимер Шацького району знайшли безгосподарське майно – з водойми витягли 6 сіток загальною довжиною 500 метрів. В сітках знаходилася риба: три судака та п'ять лящів. Живу рибу випустили в озеро. Заборонені знаряддя вилучили і склали відповідний акт.

Наступного дня під час обстеження оз. Пісочне поблизу с. Мельники Шацького району викрили двох громадян, які порушували правила рибальства. На осіб оформили протоколи про адмінправопорушення та наклали відповідні штрафні санкції.

Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись природоохоронного законодавства. Про порушення правил рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання терміново повідомляти за номером телефонної «гарячої лінії» відомства: (067) 360 78 40.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів