Поділитись:

Пожежа у Луцьку: автомобіль згорів ущент (фото)

Понеділок, 21 грудня 2020, 11:26
Пожежа у Луцьку: автомобіль згорів ущент (фото)

У районі вулиці Марка Вовчка у Луцьку трапилася пожежа. 

Ущент згорів автомобіль "рено", припаркований у гаражі приватного будинку. З ним згорів і гараж. 

Журналісти ІА "Конкурент" потрапили на місце події вже тоді, коли два екіпажі пожежників завершили гасити пожежу. На місці події працювали також поліцейські. 

Очевидці розповідають, що спершу пролунав вибух, а вже потім стало помітно вогонь. Тому, припускають, у автомобілі вибухнув бензобак чи газова установка. 

Рятувальники кажуть, що 21 грудня о 10:17  до Служби 101 надійшло повідомлення про те, що  у місті Луцьку на вулиці Марка Вовчка горить легковий автомобіль в гаражі. До місця виклику прибули рятувальники у складі двох відділень 2-ї та 1-ї Державних пожежно-рятувальних частин м.Луцька Управління ДСНС у Волинській області. О 10:30 пожежа локалізована, о 10:41  – ліквідована.

Внаслідок пожежі знищено гараж та автомобіль. На гасіння пожежі подано два водяні стволи. Завдяки оперативним діям вдалось не допустити розповсюдження вогню на житловий будинок. Для боротьби з лихом залучались 9 рятувальників та дві одиниці техніки. Причина пожежі встановлюється.

Пожежа у Луцьку: автомобіль згорів ущент (фото)Пожежа у Луцьку: автомобіль згорів ущент (фото)Пожежа у Луцьку: автомобіль згорів ущент (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів